Mircea Lucescu, prins în fapt! În ce investeşte milioanele ruşilor! IMAGINI EXCLUSIVE

+6 click pentru
galerie

Mircea Lucescu a profitat din plin de pauza competiţională cauzată de meciurile disputate de echipele naţionale în preliminariile Mondialului din 2018 şi a venit în România. Ajuns acasă, „Il Luce” nu a stat prea mult degeaba! Reputatul antrenor a decis că este momentul potrivit pentru a face câteva investiţii.

Tehnicianul echipei Zenit Sankt Petersburg nu mişcă în front, fără acordul soţiei. Lucescu a luat-o pe Neli şi s-a dus să rezolve câteva afaceri. Din câte se pare, „Il Luce” vrea să se lanseze puternic pe piaţa imobiliară. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe celebrul antrenor în timp ce purta negocieri cu un reprezentant al unei firme specializate în comercializarea geamurilor termopan. Totul s-a întâmplat pe stradă, în văzul lumii. Mircea şi Neli Lucescu au discutat zeci de minute cu bărbatul respectiv. Acesta a prezentat cunoscutului cuplu un model de tâmplărie. Mulţumiţi de ceea ce au azuzit, soţii Lucescu l-au invitat pe om în imobilul pe care îl deţin.

Mircea Lucescu îşi permite să investească în imobiliare. Ruşii de la Zenit îl plătesc cu 4 milioane de euro pe sezon. În plus, în cei 12 ani petrecuţi în Ucraina, la conducerea echipei Şahtior Doneţk, „Il Luce” a a vut perioade în care a câştigat chiar şi 4,5 milioane de euro pe sezon. În cariera sa, tehnicianul român a făcut bani frumoşi şi în Turcia, la Galatasaray şi la Beşiktaş, dar şi în Italia, la Pisa, Brescia, Reggiana sau Inter Milano. Gurile rele din fotbal spun că Lucescu este cel mai bogat antrenor român, peste Cosmin Olăroiu care duce o viaţă de huzur în spaţiul arab.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro