Mircea Lucescu a dat de belea în trafic! Cel mai tare antrenor român şi-a nenorocit maşina de zeci de mii de euro / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Mircea Lucescu face ce face şi nu are pace în trafic. După celebrul accident pe care l-a avut în urmă cu mai mulţi ani, acum, antrenorul a avut, din nou, probleme cu maşina.

Paparazzii Spynews au fost ca de fiecare dată la datorie şi l-au surprins pe Mircea Lucescu la puţin timp după ce şi-a zgâriat maşina. Şi nu orice maşină. Ci un bolid de mii de euro.

Mircea Lucescu nu a stat, însă, cu mâinile în sân, ci a pus imediat mâna pe telefon pentru a chema ajutor. Antrenorul şi-a sunat şoferul, care a venit într-un suflet pentru a-i rezolva problema şefului său.

Din fericire, maşina nu a fost zgâriată deloc grav, astfel că problema a fost ca şi rezolvată. Dar, ca majoritatea bărbaţilor, Mircea Lucescu este pasionat de cai putere, astfel că oricât de mică ar fi problema cu maşina el vrea să ştie lucrurile rezolvate.

Mircea Lucescu, accident grav în urmă cu mai mulţi ani

Mircea Lucescu a trecut pin momente grele în iarna anului 2012, atunci când a suferit un accident serios, în Capitală. Maşina în care se afla a fost lovită de un tramvai, iar antrenorul a ajuns de urgenţă la spital. Mircea Lucescu a fost atunci operat şi, din fericire, a reuşit să se recupereze şi chiar să revină pe teren.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro