VIDEO PAPARAZZI / E milionar în euro, dar... bucuria familiei are cel mai mare preţ! Ce nu face Mirel Rădoi pentru fetiţele lui! Aşa cum nu l-a văzut nimeni

+4 click pentru
galerie

Mirel Rădoi este un bărbat implinit. Are o carieră de succes, o soţie extrem de frumoasă şi trei copii superbi! Cel mai în vogă antrenor al momentului a fost surprins ziua în amiaza mare, aşa cum nimeni nu l-a mai văzut!

Tehnicianul de 38 de ani îşi petrece timpul liber în compania celor mai dragi fiinţe, iar răsfăţul nu lipseşte din program! Astfel că, Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Mirel Rădoi ziua în amiaza mare, într-un parc din Capitală... şi nu oricum! 

Dorinţele fiicelor sale, Ingrid şi Katie Aisha, pe primul loc. Îmbrăcaţi lejer şi cu zâmbetul pe buze, finul lui Gigi Becali şi micuţele sale s-au plimbat puţin, au vorbit, au râs şi s-au asigurat  că această zi le va rămâne în memorie. Apoi, Mirel Rădoi şi-a privit fiicele cu inima plină de bucurie şi dragoste, le-a zâmbit continuu, ba mai mult, le-a ajutat să se dea în leagănele din locul de joacă pentru copii. 

Timpul petrecut alături de copiii săi înseamnă totul pentru Mirel Rădoi. Până la urmă... asta e comoara oricărui părinte! 

Mirel Rădoi este căsătorit cu Viviana. Cei doi şi-au unit destinele în 2001, atunci când a avut loc cununia religioasă, iar în 2009, fostul fotbalist şi-a dus partenera de viaţă la Starea Civilă. Atunci, în mare secret, finul lui Gigi Becali s-a învoit şi a plecat din cantonamentul echipei naţionale pentru a spune “Da” şi în faţa ofiţerului. Mirel şi Viviana Rădoi au împreună trei copii: două fete - Ingrid şi Katie Alisha – şi un băiat – Dennis.

În cariera sa de fotbalist, Mirel Rădoi a evoluat pentru Extensiv Craiova, FCSB, Al Hilal, Al Ain, Al Ahli şi Al Arabi. Pentru echipa naţională, acesta a bifat 67 de meciuri şi a marcat două goluri.

Deși are doar 38 de ani, cota tehnicianului a explodat, după ce a reușit să califice echipa națională de tineret a României la EURO 2019. Naționala de tineret a României face parte din Grupa C, alături de Anglia, Franța și Croația.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro