VIDEO PAPARAZZI / E milionar în euro, dar... bucuria familiei are cel mai mare preţ! Ce nu face Mirel Rădoi pentru fetiţele lui! Aşa cum nu l-a văzut nimeni

+4 click pentru
galerie

Mirel Rădoi este un bărbat implinit. Are o carieră de succes, o soţie extrem de frumoasă şi trei copii superbi! Cel mai în vogă antrenor al momentului a fost surprins ziua în amiaza mare, aşa cum nimeni nu l-a mai văzut!

Tehnicianul de 38 de ani îşi petrece timpul liber în compania celor mai dragi fiinţe, iar răsfăţul nu lipseşte din program! Astfel că, Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Mirel Rădoi ziua în amiaza mare, într-un parc din Capitală... şi nu oricum! 

Dorinţele fiicelor sale, Ingrid şi Katie Aisha, pe primul loc. Îmbrăcaţi lejer şi cu zâmbetul pe buze, finul lui Gigi Becali şi micuţele sale s-au plimbat puţin, au vorbit, au râs şi s-au asigurat  că această zi le va rămâne în memorie. Apoi, Mirel Rădoi şi-a privit fiicele cu inima plină de bucurie şi dragoste, le-a zâmbit continuu, ba mai mult, le-a ajutat să se dea în leagănele din locul de joacă pentru copii. 

Timpul petrecut alături de copiii săi înseamnă totul pentru Mirel Rădoi. Până la urmă... asta e comoara oricărui părinte! 

Mirel Rădoi este căsătorit cu Viviana. Cei doi şi-au unit destinele în 2001, atunci când a avut loc cununia religioasă, iar în 2009, fostul fotbalist şi-a dus partenera de viaţă la Starea Civilă. Atunci, în mare secret, finul lui Gigi Becali s-a învoit şi a plecat din cantonamentul echipei naţionale pentru a spune “Da” şi în faţa ofiţerului. Mirel şi Viviana Rădoi au împreună trei copii: două fete - Ingrid şi Katie Alisha – şi un băiat – Dennis.

În cariera sa de fotbalist, Mirel Rădoi a evoluat pentru Extensiv Craiova, FCSB, Al Hilal, Al Ain, Al Ahli şi Al Arabi. Pentru echipa naţională, acesta a bifat 67 de meciuri şi a marcat două goluri.

Deși are doar 38 de ani, cota tehnicianului a explodat, după ce a reușit să califice echipa națională de tineret a României la EURO 2019. Naționala de tineret a României face parte din Grupa C, alături de Anglia, Franța și Croația.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro