Moş Craciun a venit în ianuarie! Un actor celebru şi-a facut un super-cadou / Video–Paparazzi

+6 click pentru
galerie

Febra cumpărăturilor a trecut pentru cei mai mulţi dintre români, însă nu şi pentru un comediant îndrăgit de toată lumea. Cu ocazia Crăciunului pe rit vechi, actorul şi-a făcut cel mai tare cadou.

Grig Chiroiu, cunoscut publicului larg drept “Pupăză”, a mers recent la cumpărături. Artistul nu a stat prea mult pe gânduri şi a achiziţionat un Smart TV de toată frumuseţea. Actorul a fost tratat cu respect în magazinul din care a cumărat plasma. Unul dintre angajaţi s-a ocupat de toate formalitpţile necesare pentru procurării unui astfel de produs, apoi I-a oferit lui Chiroiu toate informaţiile de care a avut nevoie.

După ce a părăsit magazinul, Grig Chiroiu a oferit un adevărat spectacol de îndemânare. Fără a fi un bărbat cu muschi proeminenţi, actorul s-a luptat cu televizorul. Deşi obiectul nu era unul uşor de cărat, “Pupăză” a reuşit să ajungă cu el la autoturismul personal. Paparazzii Spynews.ro au fost pe fază şi au filmat momentele de dexteritate ale artistului.

Născut la 16 mai 1970, în Bucureşti, Grig Chiroiu este cunoscut ca un tip cu o situaţie materială bună. Printre altele, celebrul bărbat deţine o casă de producţie, dar şi o pensiune la Olănesti – căreia îi face reclamă pe diverse site-uri de turism. Grig Chiroiu are cu ce să se mândrească şi în viaţa de familie. El este tatăl a doi copii minunaţi, o fată – Adina şi un băiat – Mihnea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro