Nadir, prins cu mâţa-n sac! Ce face artistul când blonda lui nu e prin preajmă

+4 click pentru
galerie

Nadir este unul dintre cei mai de succes bărbaţi din showbiz-ul românesc. Idolatrizat de multe domnişoare, cântăreţul trăieşte o poveste de dragoste alături de Beatrice, o blondă focoasă. Chiar şi aşa, artistul nu ezită să îşi satisfacă poftele cele mai ascunse, mai ales când femeia din viaţa lui nu este prin preajmă.

Celebrul bărbat a fost prins în fapt de paparazzii Spynews.ro. Nadir nu şi-a înşelat iubita, ci s-a răsfăţat culinar. Aflat cu treabă prin oraş, vedeta a profitat de un moment de respiro şi s-a îndreptat glonţ spre un fast-food. Ca orice om de rând, Nadir şi-a cumpărat o shaorma. Cântăreţul a încercat să dea dovadă de respect faţă de cei din jur, dar nu prea i-a ieşit. El a încercat din răsputeri să se abţină de la a mânca în public şi s-a urcat în autoturismul său, cu zâmbetul pe buze. Cum era desrul de grăbit, în maşină, Nadir a gustat doar de câteva ori din deliciosul preparat. Ajuns în zona în care locuieşte, artistul a cedat tentaţiei. După ce a parcat autoturismul, în drum spre casă, celebrul cântăreţ a muşcat cu poftă din shaorma, spre amuzamentul celor din jur.

Un bărbat de toată lauda

Romantismul dintre Nadir şi focoasa Beatrice nu lasă loc de nicio îndoială cu privire la sentimentele pe care le împărtășesc. Periodic, blodina este răsfățată cu buchete imense de flori sau cu bijuterii care ar face orice altă femeie să crape de invidie.

De asemenea, de fiecare dată când Nadir are timpul necesar, cei doi, ne-au mărturisit apropiați de-ai artistului, pleacă din țară pentru a putea savura, liniștiți, orașe care mai de care mai romantice de prin Europa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro