Nici în ”Băieți Buni” nu era atât de șmecher! Imagini ABSOLUT senzaționale cu Ștefan Bănică și fiul său, la plimbare prin oraș

+6 click pentru
galerie

Nici în ”Băieți Buni” nu era atât de șmecher! Imagini ABSOLUT senzaționale cu Ștefan Bănică și fiul său, la plimbare prin oraș © Facebook

“Regele rock’n roll-ului” din industria muzicală românească a avut o apariţie de senzaţie pe străzile Capitalei. Ştefan Bănică Jr. şi-a scos fiul la plimbare cu super-bolidul decapotabil.

”Fugi, fugi, vin băieţii buni”! Asta şi-au spus participanţii la trafic atunci când Ştefan Bănică şi Radu, fiul artistului, şi-au făcut apariţia pe străzile Capitalei.

Recent, artistul a fost suprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce-i oferea băiatului său o plimbare ca-n filme. Îmbrăcat lejer şi cu şapca întoarsă pe cap, Ştefan Bănică şi-a decapotat bolidul de lux pe care îl deţine şi a plecat împreună cu fiul său la plimbare pe străzile Bucureştiului. La un moment dat, aceştia au ajuns la spălătoria auto, acolo unde cântăreţul se pare că este unul dintre clienţii fideli. După ce a lăsat tacticos geamul jos, Ştefan Bănică i-a făcut semn unuia dintre angajaţi. Bărbatul cu pricina s-a conformat imediat şi a venit glonţ spre îndrăgitul artist. După ce s-au salutat cordial cei doi au avut un schimb de replici, pare-se că Ştefan Bănică şi-a programat bolidul la spălătorie, iar imediat după ce s-a asigurat că angajatul a băgat la cap directivele, a demarat în trombă. Ştefan Bănică şi fiul său continuându-şi periplul prin Capitală. După zâmbetul larg pe care îl afişa, Radu Ştefan, fiul lui Ştefan Bănică, se bucura din plin de momentele petrecute în compania celebrului său tată.

Aşchia nu sare departe de trunchi

Radu Ştefan în vârtă de 14 ani este fiul cel mare al lui Ştefan Bănică şi al fostei sale iubite, Camelia Constantinescu. Tânărul a moştenit abilităţile artistice și are înclinaţie spre actorie şi pictură.

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 25 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. A lansat până în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 Discuri de aur și 2 de platină. Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru, nenumărate premii și distincții completează un palmares artistic impresionant. Cu un public foarte variat, care cuprinde mai multe generații - de la copii, pana la tineri, părinți si bunici - Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbiz-ul românesc.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro