Noaptea-i lungă fără iubi! Bianca Drăgușanu, petrecere la mare, singură-singurică. VIDEO PAPARAZZI

Noaptea-i lungă fără iubi! Bianca Drăgușanu, petrecere la mare, singură-singurică. VIDEO PAPARAZZI © Captură Video

Este mai mult ca sigur una dintre cele mai dorite femei din România. De aceea, nici nu stă singură prea mult timp. Bianca Drăgușanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Bodi, de care însă nu pare a fi neapărat atașată... șold la șold.

S-a dat startul la petrecerile de pe litoral și parcă ne cam întrebam pe unde a fost Bianca Drăgușanu. Iată că, într-un final, și-a făcut și blondina apariția... în mare stil! 

Îmbrăcată perfect de petrecere, Bianca Drăgușanu a surprins pe toți venind de una singură. În imaginile vigilenților paparazzi Spynews.ro, se vede cum vedeta petrece ceva timp la masă, cu ochii în telefon, însă să nu credeți că a venit în club doar pentru a citi mesaje pe Instagram!

La un moment dat, Bianca se ridică și se dezlănțuie, dansând pe muzică cu un larg zâmbet pe față. Asta înseamnă ori că lucrurile sunt în continuare roz cu Alex Bodi și că nici nu e motiv de supărare, ori că, dacă există vreun motiv mai „neplăcut” pentru singurătatea ei, nu este deloc afectată!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro