Nu ţine cont de nimic când vine vorba de mâncare! Un artist celebru, prins în fapt / VIDEO PAPARAZZI

+7 click pentru
galerie

Nu ţine cont de nimic când vine vorba de mâncare! Un artist celebru, prins în fapt / VIDEO PAPARAZZI © Facebook

Unul dintre artiştii cu experienţă din industria muzicală românească pare în stare de orice atunci când vine vorba de satisfacţia capriciilor culinare. Ipostazele în care a fost surprins cântăreţul de paparazzii Spynews.ro sunt dovada faptului că o zi frumoasă începe cu o comandă zdravănă de mâncare.

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Bodo, solistul trupei Proconsul, pe străzile din Capitală.Artistul ce se afla la volanul maşinii sale şi conducea grăbit spre studioul de înregistrări.

Odată ce şi-a parcat maşina de teren, în faţa studioului, cântăreţul a mers spre sediul unei firme de catering din apropiere, acolo unde a comandat mai multe porţii de mâncare. După ce a bifat comanda de bunătăţi, artistul a mers direct spre studioul trupei al cărei solist este.

Îmbrăcat lejer, cu un hanorac larg, o pereche de blugi şi o pereche de adidaşi, Bodo a ieşit din studioul de înregistrări pentru a-şi  conduce unul dintre prieteni ce venise în vizită. Moment numai bun pentru a-şi satisface viciul păcătos. Bodo şi-a aprins o ţigară pe care a savurat-o cu mare poftă în timp ce se conversa cu amicul său.

Bodo, Bogdan Marin aşa cum este trecut în buletin, este unul dintre primii artişti ce au făcut performanţă în industria muzicală de la noi din ţară. Alături de colegii săi Bodo a înfinţat în anul 1999 formaţia Proconsul, fiind prima trupă din România care a reuşit să câştige trofeul „Cerbul de Aur”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro