Spune că slăbeşte, dar ce-i mai place când "păcătuieşte"! Oana Lis, surprinsă când își satisface o plăcere vinovată. VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Oana Lis a dovedit de-a lungul timpului că nu ține cont de părerea celor din jur, iar naturalețea o definește. Ce fițe și impresii? Nici vorbă! Soția lui Viorel Lis a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro, pe străzile din Capitală, în ipostaze pe care nu le vei uita prea ușor. 

După ce și-a parcat regulamentar mașina, Oana Lis s-a pregătit intens înainte de a-și rezolva treburile prin oraș. Timp de minute în șir și-a aranjat părul și machiajul în mașină, apoi, parcă nu putea să plece fără să adauge și un strop de parfum. După ce s-a ferchezuit bine și s-a asigurat că toate sunt cum trebuie, Oana Lis și-a început plimbarea, fiind foarte atentă la persoanele care o observă.

Și cum plimbarea deja începuse să devină plictisitoare, Oanei Lis i s-a făcut poftă de ceva dulce și a intrat într-o cofetărie celebră. Și imediat după ce și-a comandat cele poftite, a început din nou să își aranjeze machiajul, în văzul tuturor, să nu cumva să fie ceva în neregulă în privința aspectului. Să fi așteptat Oana Lis pe cineva important sau doar îi place să arate impecabil în orice situație?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro