Oana Roman a fost externată! Cum a așteptat-o Marius la ieșirea din spital! Foto & Video EXCLUSIV

+3 click pentru
galerie

Oana Roman pare să aibă un început de an foarte dificil, ea petrecând, din nou, zile întregi, în spital. Și, după ce a făcut o groază de analize pentru a afla de ce suferă, fiica fostului premier al României a fost, în sfârșit, externată.

La ieșirea din spital, palidă din cale afară, Oana Roman avea totuși motive să zâmbească. Pentru că, Marius, mai galant ca oricând, a ținut să îi aducă soției sale un buchet frumos, de crizanteme roșii și albe, pe care Oana nu îl mai lăsa din mână, mirosindu-le la fiecare câteva secunde, evident impresionată de mirosul proaspăt al florilor. Iar după câteva minute de așteptare în fața spitalului, timp în care Oana Roman ținea, oarecum îngrijorată, analizele dintr-un plic în mână, și florile în cealaltă, a apărut și Marius, cu mașina, cei doi mergând direct acasă, pentru ca Oană să se poată odihni, așa cum, de altfel, i-au și recomandat medicii.

"Nimeni nu a ştiut să îmi spună practic ce am. Eu nu prea am avut, din fericire să spun, probleme de sănătate până să nasc. Nu am ajuns la spital niciodată am fost foarte sănătoasă după care de-alungul timpului am avut afecţiuni tot nu mă simt bine...să aflu totuşi de la ce îmi este atât de rău. Am venit întâi aici pentru că aici îmi fac eu analizele, mi-au dat un diagnostic pe care o căram după mine din iarnă... pneumonia mi-a trecut şi la alţi medici, şi la alte spitale, să iau mai multe opinii. Păi întâi am avut simptomele de tuse şi aşa mai departe, stare de răceală să spun nu mai puteam să respir, obosesc foarte repede, transpir nu au reuşit analizele mele ies foarte bine... nu s-a găsit o cauză anume. De sâmbătă seara tot fac analize, de toate felurile, ca să încercăm să depistăm, s-au desumflat picioarele, cauză mai gravă, set de sânge, ecografie la tiroidă, alergologic, şi endocrinologice, ceva la tiroidă. Recunosc că eu nu mi-am investigat partea asta prea atent de vreo 25 de ani"
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro