Oana Roman, de urgenţă la spital! Imagini exclusive cu vedeta TV!

+2 click pentru
galerie

Problemele se ţin lanţ de Oana Roman. Când toate lucrurile păreau să se aşeze pe un făgaş normal în viaţa ei, vedeta TV a primit o nouă lovitură, ea fiind nevoită să ajungă din nou pe mâna medicilor.

Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini sfâşietoare cu Oana Roman, în timp ce vedeta se îndrepta către o clinică privată din Capitală. Situaţia pare să fi destul de gravă, Oana apelând la serviciul de ambulanţă am clinicii, fiind în imposibiliatea de a se deplasa singură la spital.


Odată ce a ajuns ambulanţa în faţa casei, Oana Roman şi-a făcut apariţie, însoţită de unul din medici, vedeta neputând să se ţină bine pe picioare. Îndurerată, Oana Roman se ţinea cu mâna de spate, semn că durerile erau extrem de serioase, mai ales că medicii au considerat că este nevoie să o transporte de urgenţă la spital.


Odată ajunsă pe mâna medicilor, vedeta a fost dusă dintr-un salon în altul, unde i s-a făcut tot felul de analize, pentru a afla care este de fapt cauza durerilor, iar problemele de sănătate ale Oanei se pare că sunt destul de serioase, vedeta fiind ţinută pentru investigaţii câteva ore bune la spital.

Marius Elisei nu a lipsit nicio secundă de lângă Oana Roman, aşteptând pe holurile clinicii până când medicii au reuşit să afle ce s-a întâmplat de fapt cu vedeta. După câteva ore petrecute la spital, Oana a fost externată, fiind condusă cu un cărucior până la maşină, unde soţul ei o aştepta. După o discuţie cu medicul, Oana Roman şi Marius Elisei au pornit către casă, acolo unde vedeta TV, cel mai probabil, va avea nevoie de multă odihnă.

Contactată de reporterii Spynews.ro, Oana Roman a povestit tot ceea ce i s-a întâmplat, iar întâmplarea este una cât se poate de tristă. "M-am trezit cu o durwere acută de spate. Efectiv nu puteam să mă mişsc, astfel că am pus mâna pe telefon şi am chemat salvarea. Medicii mi-au făcut o perfuzie cu un calmant acasă, pentru a mă putea deplasa până la spital. Acolo m-a consultat un neurochirurg şi mi-a spus că am un început de hernie. Eu am mai făcut tratament pentru asta, acum câţiva ani, dar acum se pare că a revenit. Medicii mi-au spus că trebuie să stau trei sau patru zile în pat, între 15 şi 18 ore pe zi. oricum îmi este foarte greu să mă deplasez. Marţi voi merge la un alt consult, iar apoi cred că voi face recuperarea de care am nevoie cu soţul Andreei Marin", a declarat Oana Roman, În exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citeşte şi:

Oana Roman, în culmea fericirii! ”Astăzi mi-am îndeplinit o dorință...”

VIDEO / Oana Roman, surpriză de proporţii pentru fanii săi! Am aflat ce le pregăteşte

Oana Roman a vorbit despre cea mai grea experienţă din viaţa ei: "Eram singură, ca nu aveam cu cine să vorbesc!"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro