Oana Roman, schimbare importantă în viața ei! Marius Elisei i-a făcut o surpriză de proporții

Oana Roman și Marius Elisei, părinții unei fetițe minunate, Isabela, au decis că este cazul să facă o schimbare majoră în viața lor de familie. Și, când spunem majoră, ne referim la unul dintre lucrurile care fac, fără discuție, mai simplă viața oricărei familii.

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins, de curând, pe Marius Elisei, soțul Oanei Roman în timp ce a mers la reprezentanța auto a unei firme nemțești de mașini. Acolo, după ce a coborât din SUV-ul pe care îl conducea, s-a grăbit să meargă într-unul dintre birouri, loc în care nu a petrecut prea mult timp, semn că întâlnirea pe care o avea era programată din timp.

Nu a trecut mult și, însoțit de o femeie, probabil reprezentantul firmei cu pricina, Marius a ieșit în parcare și a început să inspecteze cu atenție dotările unei mașini de tip berlină. Iar cea mai mare atenție a fost acordată portbagajului, semn că mașina pe care și-o dorește familia Oanei Roman are nevoie de un spațiu generos pentru bagaje.

Nu de altceva, dar, așa cum știu toți părinții, când mergi într-o excursie alături de un copil mic, ai nevoie de o mulțime de lucruri și lucrușoare.
Încântat de cele văzute, Marius nu a stat părea mult pe gânduri până să spună acel ”da” la care părea să spere reprezentanta firmei și, după încă un drum la SUV-ul pe care îl deține, cu un vraf de acte în mână și cu o plăsuță care nă lăsa la vedere conținutul, Marius a intrat în posesia cheilor noii mașini.


Încântat, nu a așteptat prea mult să urce la volan și, grăbit, de la firma cu pricina a făcut ”test-drive-ul” până la punctul de întâlnire pe care îl stabilise cu Oana. Aceasata, încântată de ”achiziție”, a urcat grăbită în mașină și, după ce l-a sărutat pe Marius, a părut extrem de curioasă cu privire la noul bolid al familei.

Citește și:

Oana Roman, mărturii terifiante despre starea sa de sănătate: "Am plâns de durere, nu mă mai puteam mişca!"

Oana Roman, în culmea fericirii! ”Astăzi mi-am îndeplinit o dorință...”

Oana Roman a vorbit despre cea mai grea experienţă din viaţa ei: "Eram singură, ca nu aveam cu cine să vorbesc!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro