Oare n-a citit în stele soluția pentru a întineri? Cum arată, de fapt, Neti Sandu

+5 click pentru
galerie

A devenit celebră pentru predicțiile pe care le face în baza horoscopului zilnic, devenind un adevărat simbol al domeniului, cu atât mai mult cu cât lumea o vede, zi de zi, la televizor. Iar dacă ”pe sticlă” pare neschimbată de 20 de ani, în realitate lucrurile nu sunt prea ”roze” pentru Neti Sandu.

Paparazii Spynews.ro au surprins-o, într-una dintre zilele trecute, pe celebra horoscopistă Netu Sandu în timp ce, alături de-o amică de-ale sale, se relaxa la mall. Nemachiată sau aranjată, așa cum apare de fiecare dată la televizor, Neti părea greu de recunoscut. Astfel, îmbrăcată într-o ținută care sărea în ochi de la un kilometru, Neti părea de-a dreptul dărâmată de probleme, îmbătrânită de necazuri.

Și, chiar dacă împărțea masa cu una dintre amicele sale, horoscopista era probabil concentrată să ”audă” ce spun astrele, preferând să savureze, în tăcere, o cană de frișcă și câteva lingurițe din prăjitura prietenei sale, urmărind absentă perindarea oamenilor din jurul ei și, probabil, fără să se gândească la silueta ei, demult pierdută.


La cafeneaua cu pricina, Neti a petrecum mai bine de o oră, rarele ei vorbe fiind acompaniate de câte o înghițitură de cafea, încercările repetate ale amicei sale de ao face să zâmbească fiind, toate, sortite eșecului.
Neti Sandu a împlinit, la sfârșitul lunii noiembrie 58 de ani. Extrem de discretă când vine vorba de viața eio personală, horoscopista, o prezență constantă a micului ecran, recunoștea că regretă faptul că nu are copil și a dezvăluit că, înainte de a cunoaște celebritatea, și-a pierdut marea dragoste, preferând, de atunci, să fie singură.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro