Octavian Belu, cel mai zgârcit om din sport! Cum şi-a bătut joc de o femeie care i-a cerut ajutorul / VIDEO PAPARAZZI

+6 click pentru
galerie

Recunoscut de o lume întreagă drept cel mai bun antrenor de gimnastică din toate timpurile, Octavian Belu lasă de dorit atunci când vine vorba de milostenie. Celenru şi bogat, fostului tehnician nu-i pasă de cei din jur.

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Octavian Belu într-o zonă de lux a Capitalei. Reputatul antrenor a cumpărat mâncare de la un fast-food, apoi a plecat grăbit. Când intenţiona să se urce în maşina sa de lux, tehnicianul a fost oprit de o femeie aflată în nevoie. Aceasta i-a cerut bani, iar Belu a lăsat impresia că o va ajuta. Numai că, odată urcat în autoturism, celebrul bărbat s-a făcut nevăzut.

Octavian Belu nu s-a mai oprit decât în zona care locuieşte. Scăpat de grija de a-i da bani unei femei sărace, fostul mare antrenor a intrat liniştit în curtea vilei sale.

Citeşte şi: Ciprian Marica, implicat în jocuri de culise! Cum îşi pregăteşte candidatura pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: I-am aflat secretul! Băutura preferată a fotbalistului străin pe care Cosmin Contra îl vrea la echipa naţională / VIDEO PAPARAZZI

Octavian Belu s-a născut la data de 17 februarie 1951, în Ploieşti. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport (IEFS), promoția 1974, specializarea gimnastică. El are palmares de 16 medalii olimpice de aur şi un total de 305 la Campionatele Mondiale, campionatele Europene şi la Jocurile Olimpice. World Recors Academy l-a declarat „cel mai de succes antrenor din lume”. În perioada 2005-2006, a fost consilier de stat la Administraţia Prezidenţială.

Anul trecut, fosta mare campioană Maria Olaru a dezvăluit în carte autobiografică „Prețul aurului. Sinceritate incomodă” că Octavian Belu şi Mariana Bitang le băteau şi le jigneau pe sportivele de la lotul naţional.

Reputatul tehnician a spus atunci: „Poate scrie la finalul cărții: pamflet! Nimeni nu spune de consumul nervos al unui antrenor”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro