Olguța Vasilescu și soțul, maraton-fulger înainte de sărbătorile de iarnă. Politiciana nu își refuză nici o plăcere. VIDEO PAPARAZZI

Febra cumpărăturilor pare că a cuprins pe toată lumea, iar Olguța Vasilescu nu face excepție! Politiciana a găsit puțin timp liber pentru un raid prin magazine, iar cel care i-a fost alături pas cu pas a fost chiar soțul ei, Claudiu Manda.

Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini cu Olguța Vasilescu care arată ce face deputata atunci când nu se află în scaunul din Parlament. Politiciana nu își refuză nimic atunci când vine vorba despre micile pofte și a organizat un adevărat maraton de cumpărături prin magazine, la brațul soțului ei.

A filat pe rând magazinele dintr-un centru comercial aflat în zona de Nord a Capitalei și a ieșit cu brațele pline din fiecare. La un moment dat, atenția politicianei a fost îndreptată și către un stand de bijuterii, însă nu a poposit prea mult și a continuat să caute obiecte vestimentare.

Soțul Olguței Vasilescu a așteptat răbdător ca toată operațiunea să se încheie și a ajutat-o pe deputată să transporte sacoșele cu cumpărături. Cei doi s-au plimbat agale pe holurile mall-ului și, deși puteau să ia masa la un restaurant de fițe, au ales să cineze la unul dintre localurile din mall, pentru că deh... de la atâtea cumpărături ți se face și foame într-un final!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro