Ovidiu Cuncea, preot la înmormântarea lui Leo Iorga! Fostul actor e de nerecunoscut. VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

Ovidiu Cuncea, preot la înmormântarea lui Leo Iorga! Fostul actor e de nerecunoscut. VIDEO PAPARAZZI © captura video

Ovidiu Cuncea a fost prezent la înmormântarea lui Leo Iorga. Fostul actor a venit îmbrăcat în haine preoțești și a fost recunoscut cu greu de cei din jur.

Ovidiu Cuncea a purtat veșmintele preoțești la slujba de înmormântare a regretatului Leo Iorga, ce este pe cale să înceapă. Fostul actor a luat calea preoției în urmă cu mulți ani și a renunțat la televiziune de mai bine de opt ani. Ovidiu Cuncea a încercat să nu iasă foarte mult în evidență și, preț de câteva minute a vorbit cu alt preot, care participa la slujba de înmormântare, ce va avea loc la biserica Sfânta Parascheva din Capitală. 

Ovidiu Cuncea a decis să devină preot în urmă cu mulți ani, atunci când a ales calea preoției. El făcea furori pe micul ecran, cu umorul incontestabil, alături de Roxana Ionescu și Dan Negru. Actorul s-a ferit în ultimul timp de ochii presei și iată că, a decis să fie alături de familia lui Leo Iorga în această zi tristă. Fostul actor a încercat să le consoleze pe rudele marelui artist și a vorbit cu multă lume prezentă în fața bisericii. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro