Până și cele mai tari vedete fac treburi casnice! Cum l-au prins paparazzii Spynews.ro pe Florin Piersic!

Florin Piersic este, cu siguranță, actorul care a devenit celebru și pentru capacitatea lui extraordinară de a vorbi. Mult. Iar când spunem mult, nu exagerăm cu nimic, el fiind, probabil, capabil să vorbească o zi întreagă având nevoie doar de pauză de respirașie. Cu toate acestea, el a fost văzut tăcând...


Paparazzii Spynews.ro l-au surprins, zilele trecute, pe Florin Pierasic, însoțit de o doamnă, în timp ce se plimba prin unul dintre mall-urile bucureștene. Întâi și întâi, Florin Piersic a dovedit de ce poate vorbi atât de mult despre orice subiect, marele actor intrând într-una dintre librăriile din mall, petrecând acolo, tăcut, minute bune, timp în care a răsfoit cărțile expuse pe raft.

Încântat și cu bateriile încărcate, Florin Piersic, însoțit de aceeași doamnă, s-a îndreptat, parcă resemnat, spre una dintre curățătoriile de haine de acolo, motivul pentru care și ajunsese la mall, și, discutând cu femeia de lângă el, a așteptat să îi fie aduse țoalele pe care le dăduse la spălat.

Iar acesta e semnul că, oricât de mult și-ar dori, că în ciuda statutului de vedetă pe care cu drept îl are, nici Florin Piersic nu este scutit de treburile casnice.

Citește și:

Șoc! Ce s-a întâmplat cu Florin Piersic? Gestul care a lăsat un întreg magazin fără cuvinte

VIDEO / Florin Piersic, mai energic ca oricând la 79 de ani! Actorul a făcut un anunţ SENZAŢIONAL

Dezvăluiri despre relația lui Florin Piersic cu Angela Similea: ”Ea a fost răutăcioasă când s-a terminat legătura dintre ei, iar el a fost un domn”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro