PAPARAZZI / Andreea Bălan, o mamă dedicată pe timp de pandemie. Dovada că, deși îi este greu, este tot timpul alături de fiicele ei. Imaginile care spun tot!

+8 click pentru
galerie

Carantina este o provocare pentru noi toți, dar cu siguranță cele mai multe probleme apar în cazul părinților cu copii mici. Andreea Bălan a rămas singură cu cele două fetițe ale sale, petrecând mai tot timpul în casă, însă oricât de greu îi este, artista nu își pierde zâmbetul de pe buze.

Paparazzii Spynews.ro au surpins-o pe Andreea Bălan așa cum puțini oameni o văd: mama din spatele femeii de fier care a continuat să meargă înainte în pofida loviturilor încasate repetat de la viață. Într-o zi însorită de mai, în plină pandemie, Andreea Bălan a arătat din nou care este prioritatea ei: cele două fetițe.

Probabil sa să mai schimbe puțin peisajul, artista a ieșit la joacă în fața casei, pe stradă, împreună cu fata cea mare, Ella, și cu cățelul lor, Jack. Răbdătoare, zâmbitoare și cu multă energie, Andreea Bălan a ținut pasul cu brio ritmului alert al fetiței sale și al câinelui jucăuș.

I-a arătat Ellei cum să meargă cu bicicleta, cu trotineta, a încurajat-o la fiecare pas și a reușit să facă asta în timp ce îi arunca animăluțului lor mingea.

Ultimul an a fost greu pentru Andreea Bălan

Andreea Bălan este o adevărată luptătoare. Ajunge doar să te gândești la toate lucrurile pe care a trecut într-un singur an. În martie 2019, atunci când a adus-o pe lume pe mezina Clara, a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Artista a fost la un pas de moarte și, în lunile ce au urmat, s-a mai întors în spital de câteva ori.

Cu zâmbetul pe buze, s-a ridicat și a mers mai departe. S-a întors la ce îi place mai mult: muzica, pasiunea pentru care stoarce până și ultima picătură de transpirație. Câteva luni mai târziu, s-a căsătorit cu George Burcea și a făcut o nuntă ca în paradis.

Doar că lucrurile s-au destrămat destul de repede. În emisiunea lui Dan Capatos, Andreea Bălan acuza că soțul ei a fost schimbat de cartea pe care a scris-o, cea în care desface niște răni dureroase din trecut. Relația lor a luat-o la vale și, în pofida eforturilor cântăreței de a-și salva familia, George Burcea i-a întors spatele.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro