Paparazzi! Avocatul lui Cristi Borcea a rămas cu buza umflată la poarta Penitenciarului Jilava

Fostul acţionar al clubului Dinamo a fost transferat, în urmă cu o lună, de la Arestul Central al Poliţiei Capitalei la penitenciarul Jilava.
Conform programului de vizită stabilit de conducerea centrului de detenţie omul de afaceri poate primi ]n fiecare duminică vizita avocatului şi a apropiaţilor săi. Lucru pe care astăzi l-a încercat şi apărătorul Florin Surghie, cel care l-a reprezentat pe Borcea în "Dosarul Transferurilor". Numai că, potrivit informaţiilor noastre, experimentatul avocat s-a lovit de refuzul clar al gardienilor. La mijloc, bat-o vina, legitimaţia emisă de Baroul Bucureşti pe mare maestrul Surghie nu o avea la el... Aşa că a fost nevoit să facă cale-ntoarsă. Momentul a fost surprins de paparazzi spynews.ro. 
Fostul acţionar al FC Dinamo Cristian Borcea a fost condamnat pentru evaziune fiscală, în 4 martie 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători, alături de alţi şapte oameni de fotbal. La aproape trei săptămâni de la decizia instanţei, avocaţii acestuia au depus la instanţă o contestaţie în anulare care după mai multe termene de judecată a fost respinsă în urmă cu câteva zile. Până acum contestaţii în anulare au depus la Curtea de Apel Bucureşti şi avocaţii lui Mihai Stoica, Victor Becali şi Ioan Becali.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro