Paparazzi / Brigitte și-a făcut de cap! Cum a fost surprinsă soția lui Ilie Năstase, la o ieșire, cu fetele

Brigitte Sfăt, soția lui Ilie Năstase, știe să se bucure din plin de serile în care soțul ei nu este lângă ea. Și, pare-se, distracția ei favorită este să își facă de cap cu amicele sale, prin localurile de fițe ale Capitalei, ea fiind, la modul evident, sufletul petrecerilor de genul.

Însoțită de Laurette, Vica Blochina, Oana Roman, dar și de alte domnișoare, Brigitte a decis, zilele trecute, să se bucure din plin de libertate. Așa că, fără ca vreuna dintre amicele sale să fie însoțită de vreun domn, ”fetele” au considerat că este cazul să dea iama în meniul unuia dintre restaurantele de fiță de prin București. Și, clar, cu toatele și-au făcut de cap, ele comandând cantități impresionante de mâncare printre care, spun martorii oculari și imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro nu și-a făcul loc salata. Dimpotrivă chiar, la ieșirea cu pricina s-a mâncat doar carne, în ciuda orei înaintate și a recomandărilor medicale care spun că, după ora 18.00, mâncarea ar fi trebuit să fie una ușoară.

Iar după cele două ore petrecute la restaurant, timp în care s-a mâncat, s-a băut conform recomandărilor somelierilor - adică câte un păhărel, două, de vin nobil - fetele, mai zâmbitoare ca niciodată, au plecat din localul cu pricina. Râzând, mai ceva ca la o glumă bună, Brigitte, Oana Roman, laurette, Vica și amicele lor, au ajuns în parcare, ținându-se de braț - probabil grigul le-a făcut să se înghesuiască una într-alta precum vrăbiuțele - și, după o ultima discuție, s-au urcat fiecare în mașina ei și au plecat spre casă...
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro