PAPARAZZI / Cârciuma e închisă, dar bun îi vinul ghiurghiuliu! Un fost mare fotbalist sfidează pandemia și petrece cu amicii

Starea delicată în care se află întreaga omenire a dus la îngrădirea mai multor drepturi și plăceri. În timp ce autoritățile recomandă distanțarea socială, după ce au închis restaurante și alte localuri, un fost mare fotbalist a găsit o modalitate de a se distra cu prietenii, chiar la un local, în plină carantină.

Miodrag Belodedici a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce se întâlnea cu niște prieteni, la ceea ce pare a fi un restaurant sau un „împinge tava”. S-a oprit mai întâi la un supermarket, acolo unde a ales, cu mare grijă o sticlă (sau mai multe) de vin. După aceea, însoțit de prieteni, s-a dus la localul cu pricina și s-au bucurat împreună de un șpriț.

Au stat împreună până la apusul soarelui, după care Belodedici a plecat spre o benzinărie, în noua lui achiziție, o mașină de circa 80 de mii de euro! A alimentat, și-a luat ceva de la magazin, apoi dus a fost!

Divorțul l-a costat scump

Belodedici a divorțat de Sandra Macovescu, cea cu care s-a căsătorit la începutul anilor '90. Din iubirea lor s-a născut un copil, dar s-au născut și multe probleme. Atunci când au ales să o ia pe drumuri separate, divorțul l-a costat serios pe fostul fotbalist. Sandra i-a luat jumătate din avere la partaj, inclusiv casa din Valencia, pe care „Belo” o cumpărase atunci când juca pentru cel mai titrat club al orașului.

Miodrag Belodedici este este mai titrat fotbalist român din istorie. În cariera sa de fotbalist, acesta a evoluat pentru Minerul Moldova Noua, Luceafarul Bucureşti, Steaua, Steaua Rosie Belgrad, Valencia, Valladolid, Villarreal şi Atlante Mexico City.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro