PAPARAZZI / Cine îi ține de urât lui What's Up, după ce problemele nu i-au dat pace. Oare iubita știe?

Pentru What's Up, viața în ultima perioadă nu a fost tocmai bună. A avut probleme cu legea, probleme în relație și probleme de sănătate. Parcă toate au căzut deodată pe capul lui, așa că nu e deloc de mirare că artistul a stat departe de public, cel mai probabil încercând să se refacă și să ajungă într-un loc mai bun.

Din fericire pentru el, What's Up nu este singur în acest demers. Paparazzii Spynews.ro, care v-au ținut la curent și în timpul mega-scandalului cu iubita lui, l-au surprins pe cântăreț în compania unei domnișoare blonde. Pe tot parcursul filmării, se poate vedea cu misterioasa însoțitoare se ține după el de parcă i-ar fi umbră, iar el, la un moment dat, pare să se descarce și să îi spună tot ce are pe suflet.

Drumul lor i-a adus până la o benzinărie. În timp ce domnișoara se ocupa de diverse lucruri înăuntru, cântărețul s-a bucurat puțin de un mic viciu, în timp ce vorbea la telefon. Pe urmă, cu ea fix lângă el, s-a îndreptat spre mașină, acolo unde a mai tras un puf și unde a părut să poarte o conversație cu tânără și cu celălalt pasager, de pe scaunul din spate.

What's Up, probleme cu legea și iubita

În urmă cu câteva luni, What's Up a fost implicat într-un scandal cu legea, după ce iubita lui a sunat la 112 și a anunțat că a fost lovită de acesta. A fost agresiv față de polițiștii sosiți la fața locului și, după ce a încercat să fugă de aceștia cu trotineta, a ajuns și „în vizită” la secție, acolo unde i s-au aplicat nici mici sancțiuni. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro