PAPARAZZI / Cristian Boureanu, într-o ipostază incredibilă, în plină stradă! Cum a fost filmat milionarul!

+2 click pentru
galerie

În aşteparea verdictului din dosarul de ultraj, în care ar putea primi condamnare cu executare, Cristian Boureanu a deveni un om mai bun.

Sărbătorile Pascale şi frica de puşcărie l-au transformat pe bătăuşul Cristian Boureanu într-un alt om. În timp ce unii îl consideră un tip arogant şi coleric, milionarul a fost surprins de paparazzii SPYNEWS în timp ce discuta cu un cerşetor, vizibil afectat de soarta acestuia. Omul fără adăpost era însoţit de un câine şi, după privire şi gesturi, părea că trăsese bine la măsea. Conversaţia s-a încheiat brusc, după ce omul străzii şi-a tras o palmă peste faţă, semn că vorbele lui Boureanu nu prea i-au mers la suflet. A ţinut, totuşi să îi strângă mâna milionarului care i-a oferit câteva bancnote şi, când acesta a dat să plece, l-a tras înapoi, ca să îi mai spună vreo două.

Milostenia pare să fi devenit o nouă calitate a lui Cristian Boureanu, care a fost surprins într-o situaţie asemănătoare şi acum câteva săptămâni. Atunci, Boureanu a fost filmat în timp ce ieşea din biserică, unde se rugase să îi fie ierate păcatele, iar la plecare s-a oprit lângă o cerşetoare, căreia i-a oferit câţiva lei. Peste câteva zile, judecătorii vor da sentinţa în dosarul în care Cristian Boureanu a fost condamnat, în primă instanţă, la doi ani şi două luni cu suspendare şi la plata sumei de 7.000 de euro, cu titlu de daune morale, pentru că a lovit un agent de circulaţie aflat în misiune. Agentul de circulaţie Ovidiu Andrei a atacat hotărârea dată la fond, solicitând ca afaceristul să primească o pedeapsă cu executare şi despăgubiri de 200.000 de euro. Aşa că Boureanu are toate motivele să se roage pentru o minune.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro