PAPARAZZI / Cu ce a înlocuit “Regele imobiliarelor” bolidul de 500.000 de euro! Puşcăria i-a schimbat viaţa

+4 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai controversaţi milionari din România, care a trecut pe la “facultate” pentru nişte afaceri necurate, a fost surprins de paparazzii SPYNEWS într-o ipostază inedită.

Celebrul milionar Marius Locic a fost surprins de paparazzii SPYNEWS în timpul unei întâlniri de afaceri, în mijlocul străzii. După ce a analizat mai multe documente împreună cu un bărbat între două vârste, Locic a traversat grăbit, discutând aprins la telefon.

Din când în când, se mai uita pe documentele din mână, ce păreau a fi schiţe ale unor imobile. Ajuns în parcare, milionarul care până mai ieri se plimba prin oraş la volanul unui bolid de peste 500.000 de euro a urcat la bordul unui SUV care nu ieşea cu nimic în evidenţă. Extrem de agitat din cauza afacerii care nu i-a ieşit tocmai cu trebuia, Locic a demarat şi a dispărut printre maşini, cu noul SUV, de circa 30.000 de euro.

Locic a făcut puşcărie într-un dosar de corupţie, alături de fostul senator Cătălin Voicu, fostul judecător Florin Costiniu şi milionarul Costel Căşuneanu. Omul de afaceri Marius Locic, Florin Costiniu şi Căşuneanu au fost condamnaţi la câte 4 ani de închisoare cu executare, iar Cătălin Voicu a primit 7 ani de puşcărie. Aceştia au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru trafic de influenţă, complicitate la trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi, respectiv, fals în înscrisuri sub semnătură privată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro