PAPARAZZI / Cum își protejează Pepe familia de virusul ucigaș! / Imagini exclusive

În plină criză mondială declanșată de virusul ucigaș COVID-19, latino-loverul Pepe pare mai prudent ca niciodată, iar paparazzii SPYNEWS au surprins imagini incredibile cu celebrul artist.

Pentru a-și proteja soția și fetițele, Pepe a renunțat, temporar, la evenimentele mondene organizate în București. Paparazzii SPYNEWS l-au surprins pe artist în timp ce se afla într-o farmacie, pentru a cumpăra mai multe medicamente și soluții pentru dezinfectarea mâinilor, semn că acesta este un părinte extrem de grijuliu. De altfel, pe toată perioada cumpărăturilor, Pepe a evitat contactul cu alți clienți și a preferat să achite produsele cu cardul, pentru a nu mai atinge banii care au trecut prin mâinile altor persoane. La ieșire, Pepe a împins ușa cu atenție, din partea de sus a mânerului, care este mai puțin expusă contaminării, apoi a urcat la bordul bolidului, îndreptându-se spre casă.

Pe numele său adevărat Ionuț Nicolae Pascu, Pepe s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012, iar doi ani mai târziu s-au cununat religios, Andra și Cătălin Măruță fiindu-le nași. Pepe și Raluca au împreună două fetiţe: Maria şi Rosa Alexandra. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro