PAPARAZZI / Cum se poartă Silviu Prigoană cu băieţii, când este convins că nu îl vede nimeni! Imagini exclusive

+2 click pentru
galerie

Paparazzii SPYNEWS au surprins imagini incredibile cu Silviu Prigoană şi copiii pe care afaceristul îi are cu Adriana Bahmuţeanu.

Silviu Prigoană a fost fimat de paparazzii noştri în urmă cu doar câteva zile, în timp ce milionarul ieşea dintr-o cafenea, unde se relaxase, în timp ce şoferul îl aştepta lângă maşină, în faţa localului. Afaceristul a ieşit în grabă, a urcat pe locul din dreapta-spate, iar angajatul accelerat, spre o destinaţie necunoscută. După ce şoferul a tras pe dreapta, Prigoană a coborât şi a traversat, intrând, apoi, în curtea şcolii la care învaţă băieţii lui şi ai Adrianei Bahmuţeanu. După câteva minute, afaceristul a deschis poarta, i-a invitat pe băieţi să iasă, i-a luat de mână şi, flancat de copii, a plecat agale pe trotuar, spre trecerea de pietoni. Extrem de prudent, s-a asigurat de mai multe ori că poate traversa în siguranţă cu băieţii, iar când a observat că maşinile au oprit, pentru a le acorda prioritate, a grăbit pasul.

Ajuns pe trotuarul opus, Prigoană a luat ghiozdanele copiilor şi le-a deschis portierele, iar după ce au urcat micuţii, a verificat uşile de câteva ori, pentru a fi sigur că acestea sunt bine închise. A aşezat ghiozdanele în portbagaj, apoi i-a zis şoferului să-i dea bice, spre casă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro