PAPARAZZI / Dan Diaconescu, relaxare la cafeluță după ce și-a „uitat” mașina în drum. Oamenii s-au chinuit să se urce în autobuz

+5 click pentru
galerie

Chiar dacă acum s-a retras din lumina reflectoarelor și nu mai apare pe sticlă, domeniu pe care îl domina în trecut, Dan Diaconescu nu și-a pierdut deloc din tupeul pentru care a devenit cunoscut. Drept dovadă stau imaginile senzaționale surprinse de paparazzii noștri, cu „războiul” dintre mașina fostului prezentator și călătorii dintr-o stație de autobuz.

Probabil una dintre cele mai bine cunoscute dovezi de aroganță la volan este parcatul pe unde ai tu chef. Atunci când nu te uiți în jur, nu ai nicio reținere în a-ți lăsa mașina până și în stația de autobuz, ca oamenii să se chinuie și să facă un ocol pentru a urca în mijlocul de transport.

Dan Diaconescu, surprins în plină aroganță

Ei bine, asta a făcut Dan Diaconescu, așa cum bine vedeți și în imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro. Afaceristul și-a lăsat mașina, cea luxoasă și de un superb bleu pastel, chiar în mijlocul stației de autobuz, în timp ce el s-a „adăpostit” într-o cafenea din apropiere.

Senin și cu zâmbetul pe buze, Dan Diaconescu s-a bucurat de compania persoanelor cu care a ieșit în oraș și nu a părut deloc îngrijorat de locul unde și-a lăsat mașina.

Nu același lucru îl putem spune și despre oamenii din stație, care s-au văzut nevoiți să se „lupte” puțin cu mașina fostului om de televiziune. Fotografiile noastre arată clar cum ușile autobuzului s-au deschis fix lângă bolidul afaceristului, în timp ce călătorii au format o coadă pentru a se și putea urca în autovehicul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro