PAPARAZZI / Din bloc, direct în paradisul cumpărăturilor! Cu soțul de braț, Alina Chivulescu a arătat pe ce își sparge ea banii

Chiar dacă cei mai mulți dintre noi o știu drept fata simplă de la bloc, Alina Chivulescu nu prea pare să aibă parte de traiul atribuit unui obișnuit locatar. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe îndrăgita actriță care, împreună cu soțul ei, a dat o fugă prin magazinele dintr-un centru comercial și a avut grijă să plece de peste tot cu câte ceva.

Alina Chivulescu pare să fi lăsat „blocul” în urmă. Îndrăgita actriță, care s-a căsătorit în urmă cu aproape doi ani, își permite să dea o tură printr-un mall și să se „agațe” de cam tot ce vede pe acolo.

Mereu vigilenți, paparazii noștri au surprins cam în ce mod își cheltuie actrița banii. Și începem cu ceva tare: cafea! Artista s-a oprit într-un magazin destinat capsulelor de cafea și a stat ceva acolo, semn că nici ei nu i-a fost foarte ușor să se decidă cu ce să plece acasă.

Nu a fost singura oprire. Ca să se asigure că vor acoperi cât mai multe locații într-un timp cât mai scurt, Alina Chivulescu și Dan Chișu s-au împărțit între locațoii și au avut grijă să își umple fiecare sacoșele. La un moment dat, au ajuns chiar într-un magazin de jucării!

Alina Chivulescu, despre căsnicie

Întrebată cum a fost primul an de căsnicie, Alina a răspuns scurt şi la obiect, fiind foarte sigură pe sentimentele ei. "Ceea ce mi se pare mișto la ce m-ai întrebat e că nu s-a schimbat absolut nimic. Acesta e, deci, un câștig al nostru, faptul că suntem la fel, Doamne ajută!", a declarat actriţa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro