PAPARAZZI / Dovada că Anda şi Vârciu încă se văd! Deşi au spus că nu mai formează un cuplu, paparazzii spynews.ro i-au surprins din nou împreună

+10 click pentru
galerie

După un botez răsunător cu sute de invitaţi și după anunțul făcut că nu mai formează un cuplu, Liviu Vârciu și Anda Călin se vad din nou!

Nu știm dacă de dragul fetiței lor sau poate dragostea nu s-a stins definitiv, cert este că Liviu și Anda sunt despărțiți, dar totuși împreună. Dar să pornim cu începutul filmului făcut de paparazzi www.spynews.ro care au fost toată după amiaza pe urmele lor! Cu o siluetă de invidiat, recuperata rapid după naștere, elegantă cu tocuri și ochelari de soare, Anda a ieșit dintr-o scară de bloc, și-a aprins o țigară și a ieșit cu "treburi" în oraș.

După o bucată de timp a parcat într-o zonă de nord a capitalei unde după câteva minute a apărut și Liviu cu fetița lor care probabil avusese grijă de cea mică ca un tată responsabil, cât fosta a avut de rezolvat niște comisioane!

CITESTE SI: Liviu Vârciu, tată model! A fost surprins în timp ce încerca să îşi adoarmă fetiţa

CITESTE SI: Am aflat cu cine s-a mutat Anda Călin, după despărţirea de Liviu Vârciu. Este o figură celebră în showbiz

După câteva replici scurte, Liviu a mutat câteva din lucrurile Anastasiei, inclusiv scaunul de mașină, pregătind fetița să o dea din nou în grija mamei. Preocupat de fetiță, dar și de Anda, Liviu nu a zâmbit deloc, a fost foarte serios și implicat în tot ce înseamnă fetița lui și confortul celei mici! Chiar daca cei doi s-au despărțit, această despărțire a fost pe cale amiabilă, iar Anastasia  va rămâne pentru amândoi orice s-ar întâmpla prioritatea numărul 1!!! 

Cum căile dragostei sunt mereu nebănuite, nu știm ce le va rezerva viitorul Andei și lui Liviu, cert este că mereu va exista între ei o legătura mai puternică decât orice... o fată frumoasă la a carei creștere și bunăstare vor participa amândoi! <3

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro