PAPARAZZI EXCLUSIV / Ce a făcut Marius Elisei după ce a anunţat că se desparte de Oana Roman

+7 click pentru
galerie

Marius Elisei a detonat bomba în showbiz-ul românesc! La doar o zi după ziua onomastică a Oanei Roman, bărbatul a anunţat pe un site de socializare că este tot mai aproape de o despărţire de soţia sa. “Într-un final... aşteptarea a luat sfârşit... Drumurile noastre... sunt diferite...”, au fost cuvintele care au aruncat în aer lumea mondenă de la noi.

Cu toate acestea, Marius a decis să poarte o ultimă discuţie cu Oana. La mai bine de 12 ore de la anunţul pe care l-a făcut, bărbatul s-a deplasat la apartamentul pe care îl deţine împreună cu mama fetiţei sale. Îmbrăcat în trening, cu capul plecat şi trăgând de zor dintr-o ţigară, Elisei a intrat îngândurat în clădire. Paparazzii Spynews.ro au fost pe fază şi au filmat momentul. Din câte se pare, conform surselor noastre, deşi în faţa presei s-a ţinut tare, Marius a încercat să mai dea o şansă mariajului cu fiica lui Petre Roman, fostul premier al României. Totul de dragul micuţei Maria Isabela, fata celor doi.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara lui 2014. Tot în acel an, la 21 februarie, a fost adusă pe lume Maria Isabela. Pe 23 septembrie 2016, Oana Roman şi Marius Elisei şi-au reînnoit jurămintele la Biserica Sfântul Anton din Capitală. La slujba religioasă le-au fost alături naşii, câţiva prieteni şi Mioara Roman. Petre Roman nu a venit. Ziua în care şi-au reînnoit jurămintele are o semnificaţie importantă pentru Oana Roman şi Marius Elisei. Ginerele fostului premier al României şi-a serbat ziua de naştere. Marius Elisei a împlinit atunci 30 de ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro