PAPARAZZI / Florin Piersic, de urgenţă la spital! Detalii exclusive despre starea de sănătate a maestrului!

+2 click pentru
galerie

Maestrul Florin Piersic trece printr-o perioadă extrem de dificilă, din cauza problemelor de sănătate, care l-au trimis de urgenţă în faţa medicilor.

Îndrăgitul actor a fost surprins, zilele trecute, de paparazzii SPYNEWS, în timpul unei vizite "fulger" la doctor. Însoţit de "mâna lui dreaptă", care a şi condus maşina până în apropierea unei clinici din Capitală, Florin Piersic a aşteptat câteva minute în parcare, discutând cu fanii. Conform surselor noastre, marele actor ar fi preferat să stea în maşină până în clipa în care a fost chemat de medic pentru a nu fi văzut în sala de aşteptare a clinicii. Aşa că, atunci când a primit telefon că poate intra, Florin Piersic s-a ridicat cu greu de pe scaun şi, târându-şi piciorul drept, s-a îndreptat către clinică.

Video

Înăuntru, actorul a fost preluat de un reprezentant al clinicii, care l-a condus până în cabinet, iar femeia în care Piersic are încredere oarbă a ţinut să precizeze angajaţilor clinicii că "nu trebuie să răsufle nimic în presă" şi că, "dacă se află ceva, să spuneţi că maestrul a venit pentru puţină terapie". Oricare ar fi adevărul, marele actor părea vizibil afectat de problemele la piciorul drept, iar la plecare avea mai multe documente medicale şi un plic ce conţinea, probabil, o radiografie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro