PAPARAZZI / Fostul lui Dinamo s-a lăsat de învârtit mingea, iar acum învârte... chifla! A uitat de fotbal și, mai nou, se ocupă cu de-ale gurii

Cu ce își ocupă acum timpul un fost star al lui Dinamo? Poți încerca să ghicești, dar nu garantăm că și reușești! Paparazzii Spynews.ro au răspunsul și îndrăznim să spunem că este unul cu adevărat... apetisant.

De ce apetisant? Pentru că, așa cum se vede și pe imagini, Liviu Ganea a dat mingea de fotbal pe chiflele de hamburgeri. Paparazii noștri vigilenți l-au surprins pe fostul jucător în timp ce servea, din spatele „tarabei cu bunătăți”, diverse bucate delicioase cozilor de oameni care și-au dat coate să ajungă în față.

Vorbim de hamburgeri, vorbim de hot-dogi, cam tot ce și-ar dori o persoană care vrea să își mulțumească stomacul în timp ce se bucură de atmosfera unui festival. Chiar dacă Ganea pare puțin cam abătut în imagini, îndrăznim să presupunem că poate este doar oboseala muncii. 

S-a retras la numai 29 de ani

Liviu Ganea a ales să renunțe la activitatea sportivă acum trei ani, din cauza accidentărilor pe bandă rulantă. 

„Am decis că e mai bine și așa. Am avut și anumite probleme medicale, am decis că e mai bine să mă opresc. Am avut probleme musculare, care au început în perioada în care jucam la CFR Cluj. Am avut probleme care au tot recidivat, iar toate cluburile erau reticente dacă să mă mai transfer sau nu. Nu am vrut să mai trădez încrederea oamenilor, să vin să joc cinci etape și apoi să mă accidentez iar. Așa că am pus stop, e mai bine așa”, spunea atunci Ganea.

În cariera sa, Liviu Ganea a evoluat pentru Dinamo, CS Otopeni, Astra Ploiești, CFR Cluj, Concordia Chiajna, FC Brașov, CSM Poli Iași și Academica Clinceni.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro