PAPARAZZI! Fotbalist celebru, prins cu nevasta unui milionar controversat! Imaginile care aruncă în aer showbiz-ul românesc!

+4 click pentru
galerie

Paparazzii SPYNEWS au surprins imagini incredibile cu cel mai nou cuplu din showbiz: el – fotbalist celebru, cu lipici la bombele sexy, iar ea – soţia unui milionar controversat.

Un fotbalist de top, care a avut relaţii cu năbădăi cu femei celebre din showbiz-ul românesc, l-a faultat grav pe un milionar extrem de cunoscut, atacând-o prin alunecare pe nevasta acestuia, o avocată la fel de cunoscută. Soţia de milionar şi-a pregătit cu grijă valiza pentru "delegaţie" şi, înainte de a pleca împreună cu amantul, a trecut pe la şcoala la care învaţă copilul, semn că familia este mai presus de poftele sale. Apoi a revenit acasă, unde totul era gata pentru escapadă. La un moment dat, menajera i-a dus valiza la maşină, apoi stăpâna casei a ieşit, radiind de fericire, şi a urcat la volan.

Imagini cu escapada celor doi "porumbei", la miezul nopţii, pe www.spynews.ro!

Femeia a oprit după câteva minute, în faţa unui magazin. A intrat şi, fără să stea prea mult pe gânduri, a cumpărat câteva trabucuri, asigurându-se, astfel, că nu trebuie să coboare din camera de hotel pentru ţigările de după. Următoarea oprire a fost la un restaurant de lux din Capitală, unde, la o masă, o aştepta amantul, un fotbalist celebru. Cei doi au discutat, relaxaţi, aproape o oră, aruncându-şi zâmbete pe furiş, iar nevasta de milionar, timidă ca o fată mare aflată la prima întâlnire, îl sorbea din priviri pe sportivul musculos, trecându-şi, din când în când, emoţionată, mâna prin păr.

Vedeţi imagini incendiare cu cei doi, la miezul nopţii, pe www.spynews.ro!

Cu burţile pline şi cu chef de ducă, cei doi au ieşit din restaurant, păstrând, totuşi, distanţa, pentru a nu da de bănuit. S-au îndreptat spre parcare şi, exact când le era lumea mai dragă, au dat nas în nas cu un cuplu. Bărbatul părea că l-a recunoscut pe fotbalist, aşa că, prudenţi, "porumbeii" s-au îndepărtat unul de celălalt, prefăcându-se că sunt doi străini care au, pur şi simplu, acelaşi drum.

Vedeţi imagini incredibile cu cei doi, la miezul nopţii, pe www.spynews.ro!

Au urcat fiecare în maşina sa şi s-au oprit în parcarea complexului rezidenţial în care locuieşte sportivul. În timp ce nevasta de milionar aştepta în maşină, fotbalistul a urcat în apartament şi, după puţin timp, a coborât cu bagajele. Ca un adevărat gentleman, sportivul a luat valiza din maşina femeii şi a aşezat-o în portbagajul maşinii lui, apoi, nevasta de milionar a urcat pe furiş în bolidul amantului. Astfel, cu amantul în stânga, trabucurile "de după" în geantă şi multă poftă de distracţie, soţia de milionar a plecat "în viaţă", departe de agitaţia din Capitală.

Imagini cu escapada celor doi "porumbei", precum şi dovada că nevasta de milionar duce o viaţă dublă – doar pe SPYNEWS! Vedeţi imaginile incendiare cu cei doi, la miezul nopţii, pe www.spynews.ro!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro