PAPARAZZI / Fotbalist de la Astra, pe buget de austeritate în plină pandemie! Și-a lăsat mașina acasă și s-a întors cu mâna goală de la cumpărături

În plină pandemie, toată lumea face ce poate pentru a-și mai dezmorți puțin picioarele. Sau, cine știe, poate unii pur și simplu nu au alternative! De exemplu, un apreciat jucător străin de la Astra Giurgiu a oferit o priveliște cam surprinzătoare, atunci când a ieșit să facă niște cumpărături.

Takayuki Seto, niponul care i-a cucerit pe fanii Astrei, a ieșit la cumpărături într-o zi de stare de stare urgență. A venit echipat corespunzător - cu mască pe care, ce-i drept, a purtat-o doar atunci când se afla în magazin.

Fotbalistul și-a „aranjat” frumos unul dintre cărucioarele de la intrare și, cu protecția trasă bine pe față, a început să se plimbe printre raioane pentru a-și alege produsele necesare. După ce a zăbovit puțin înăuntru, surpriză! Nu avea nicio sacoșă în mână, așa cum se vede pe imaginile surprinse de paparazii noștri. 

Cel mai probabil a cumpărat destul de puține lucruri și, drept urmare, a putut să își „încarce marfa” în rucsacul negru din spate. Să existe oare probleme financiare pentru jucătorul japonez? Că tot se plângea acum ceva vreme că nu prea și-a mai văzut salariul de la clubul său...

Oricum, Seto a părăsit parcarea magazinului așa cum a venit: cu masca trasă de pe față, cu un rucsac în spate și pe jos.

Cine este Takayuki Seto

Takayuki Seto s-a născut pe 5 februarie 1986, în Nagoya, Japonia. A debutat ca junior la Nagoya FC, pe urmă a continuat să joace la alte patru echipe din Japonia și trei din Brazilia: Aichi Atsuta High School FC, Aichi New Waves (futsal), OSFC, T.T.CHOPPAR (toate patru din Japonia), Avaí, Corinthians şi Portuguesa-RJ (toate trei din Brazilia).

Ca senior, japonezul a ajuns doar în colectivul Astra Giurgiu și Osmanlispor. Alături de gruparea din Giurgiu a cucerit titlul de campion în sezonul 2015/2016, Cupa României în 2013/2014 şi Supercupa României în 2014/2015 şi 2016/2017.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro