PAPARAZZI / Grăbită să-și „salveze” economiile, Adriana Nica i-a pus gând rău Codului Rutier! Iubita lui Oprescu a încălcat legea în plin trafic

Chiar dacă pare că lumea mai face o mică pauză, iar ritmul oamenilor încetinește, există în continuare oameni foarte grăbiți. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe iubita lui Sorin Oprescu în timp ce încălca regulile de circulație, grăbită să facă mai multe lucruri deodată, în drumul spre bancomat!

Într-o seară de plină pandemie globală, atunci când cam toate marile orașe ale lumii sunt golite de izolare, Adriana Nica pare că tot de grabă se ține. Paparazzii noștri au ochit o priveliște de pomină - și anume iubita fostului edil al Capitalei, în timp ce vorbește la telefon... la volan. Și pentru cei care nu știu, noile reglementări din Codul Rutier interzis clar o astfel de acțiune, așa că, dacă era prinsă de cine nu trebuie, s-ar fi ales cu o amendă serioasă!

Dar de ce graba, vă întrebați? Ei bine, odată ajunsă la destinație, Adriana a coborât din mașină, la fel de înfiptă și grăbită, și s-a dus direct la bancomat, de unde a scos niște bani. Știm că autoritățile ne recomandă să folosim mai des cardul în ultima perioadă, dar bănuim că pur și simplu n-a avut încontro!

Fără să mai stea mult pe gânduri, Adriana și-a scos din nou telefonul din buzunar, s-a urcat la volan și a plecat cum a venit: prinsă într-o conversație în timp ce șofează.

Adriana Nica și Sorin Oprescu au devenit nași

Chiar dacă nu au făcut încă pasul cel mare la altar, fostul edil al Capitalei și iubita lui au devenit părinți... spirituali! În anul 2017, cei doi au nășit-o pe fiica unui fost fotbalist: Andrei Lungu, fost jucător la Sportul Studențesc, Hapoel Petah Tikva, Universaitatea Cluj și Energie Cottbus. Împreună cu Florentina Gherghiceanu, consilier general al Primăriei Capitalei, are o fetiță minunată, care, iată, este acum fina Adrianei și a lui Oprescu!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro