PAPARAZZI / Grigore Leşe, filmat într-o ipostază jenantă / Cei din jur au rămas mască

+2 click pentru
galerie

Grigore Leşe a reuşit să lase mască zeci de trecători, cu un gest aparent banal, dar care se putea încheia cu o tragedie.

Artistul Grigore Leşe a fost surprins de paparazzii SPYNEWS în timp ce se plimba, agale, prin centrul Capitalei, fără o destinaţie precisă. Cu “traista” pe umăr şi clopul pe cap, cântăreţul privea în go, ignorând tot ce era în jur, până când un fan l-a oprit, pentru a-i strânge mâna. După ce a discutat câteva secunde cu admiratorul, Leşe şi-a continuat drumul, aruncând o privire către obiectele artizanale expuse de un vânzător ambulant direct pe asfalt. Ajuns la trecerea de pietoni, artistul s-a uitat către semafor şi, cu toate că a văzut că acesta era roşu, s-a apucat să traverseze, lăsându-i mască pe ceilalţi pietoni. Din fericire, nu a trecut nicio maşină, în viteză, ca să-i ofere senzaţii tari, şi nici nu era în zonă nici vreun echipaj de poliţie, ca să-l “premieze” cu o amendă de 400 de lei, aşa că artistul şi-a văzut liniştit de drum, admirând LED-urile roşii ale semaforului.

Deşi Leşe nu pare prea strict la capitolul reguli de circulaţie, atunci când este vorba despre respectul care i se cuvine nu face compromisuri. La finele anului trecut, Leşe a făcut un scandal monstru, chiar pe scenă, fiindcă o spectatoare şi-a permis să întârzie la spectacolul lui şi a intrat în sală în timp ce el interpreta o piesă. ”Gata, la revedere! Îmi pare foarte rău, am spus să închideți ușa! A intrat doamna, la revedere, plecăm! Asta este! Nu, nu. Gata, gata! E disciplină, gata, gata, disciplină! Puteți să înjurați, să scrieți unde vreți, nu mă interesează. Eu am spus ceva! Gata, gata, la revedere! Îmi pare foarte rău, nu ne jucăm! Poate să vină mama aici, poate să vină Hristos! Eu am pus niște condiții!”, a zbierat Grigore Leşe către public.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro