PAPARAZZI / Ieșire cu final surpriză, pentru „Prințișorul” lui Năstase și iubita lui! Gătiți ca de nuntă, au venit împreună și au plecat separat

Poți conta pe Mihnea Năstase și pe superba lui iubită, Corina Corolevschi, să fie îmbrăcați la patru ace și pentru o ieșire aparent banală! Mereu vigilenții paparazzii Spynews.ro i-au ochit pe cei amorezi, în timpul unei mese în oraș, care a avut un final, să zicem, surprinzător!

El – la costum. Ea – dichisită și elegantă. Nu este un prânz romantic, în doi. Mihnea și Corina s-au îndreptat către un restaurant, undeva în jurul orelor prânzului, pentru a se întâlni cu un domn. A fost o ieșire cu dublu rol pentru „Prințișorul” lui Năstase, care a înfulecat cu poftă din bucatele ce i-au fost aduse.

Discută cei trei ce discută, apoi se ridică de la masă și se îndreaptă spre locul unde au mașinile parcate. Și acolo mai vorbesc puțin, ceva serios, dacă e să ne luăm după fețele lor. Într-un final, își iau la revedere și o iau pe drumuri separate: el și ea, nu cei doi și „partenerul” de prânz! Mihnea o sărută puțin timid (și rapid) pe iubita lui, care îi dă pupici pe obraji și celuilalt bărbat, apoi pleacă. „Prințișorul” rămâne în urmă.

Corina Corolevschi și Mihnea Năstase formează un cuplu de ani buni. Ea, fostă atlentă din Constanța, este mai mare ca el cu patru ani. Relația și-au făcut-o publică în urmă cu aproximativ patru ani, atunci când cei doi au postat mai multe poze în care apar în ipostaze tandre.

Mihnea, fiul cel mic al lui Adrian Năstase, a învățat la un liceu în Elveția, făcând facultatea la Paris și un master la Londra. Și Corina se poate lăuda cu diplomele ei. A absolvit trei facultăți: Litere, Turism și Educație Fizică. Are și un master în limba engleză, în Comunicare de afaceri. A lăsat în urmă o carieră impresionantă în atletism: este campioană balcanică și multiplă campioană națională. S-a văzut nevoită să abandoneze acest drum în urma unei accidentări serioase.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro