PAPARAZZI / În plină pandemie, Carmen Șerban are grijă de economiile ei! Cântăreața, echipată pentru „război” cu coronavirusul

+4 click pentru
galerie

Suntem în plină pandemie de coronavirus și este stare de urgență în România. Conform Ordonanței militare nr. 3, trebuie să ieșim din casă doar dacă avem vreo urgență sau o treabă care nu poate fi amânată. Carmen Șerban, de exemplu, a ales drumul băncii, echipată așa cum trebuie de „război” cu coronavirusul.

Paparazzii noștri s-au ținut pe urmele lui Carmen Șerban, care a fost „scoasă din carantină” de un drum la bancă. Nu știm exact ce treburi a avut de rezolvat, dar cu siguranță a fost ceva urgent, având în vedere că, în alte circumstanțe, nu avem voie să ne părăsim locuința. 

Pe imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro, se poate vedea că artista a aplecat cu mare atenție urechea către sfaturile autorităților. Carmen a coborât din mașină în fața unei bănci, echipată așa cum trebuie de o ieșire pe străzile în care domină epidemia de coronavirus. Cu mască pe față și cu mănuși.

A aniversat recent moartea tatălui

Este o perioadă grea pentru Carmen Șerban. În urmă cu câteva zile, aniversa o zi neagră din viața ei: moartea tatălui, care a încetat din viață pe 15 septembrie 2019. Cu această ocazie dureroasă, artista a trecut pe la mormântul părintelui ei și a transmis un mesaj sfâșietor, în care își plânge dorul.

„Aș da tot ce am pe lumea asta, dacă aș putea ca să-l mai îmbrățișez pe tata, măcar o dată!”, a fost o parte din mesajul lui Carmen Șerban.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro