PAPARAZZI / Mamă „trei în unu”! Soția lui Mirel Rădoi face de toate: are grijă de copii, dar și de banii casei

+4 click pentru
galerie

Câți bărbați nu și-ar dori să aibă o soție așa ca Viviana Rădoi? Celebrul fotbalist, în vârstă de 38 de ani, își poate vedea liniștit de cariera lui, pentru că are o nevastă pricepută la toate! Nu ne credeți pe cuvânt; aruncați o privire pe imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro.

Într-o zi însorită, soția lui Mirel Rădoi s-a pus pe treabă. Însoțită de fetița ei, s-a dus glonț la bancă, pentru a gestiona finanțele familiei. Pe imagini, se poate vedea și o pungă plină cu vrute și nevrute, așezată cu grijă în portbagajul mașinii. Poate a făcut niște cumpărături, poate a primit un caodu, poate va face în continuare niște cumpărături.

Dar să mergem mai departe. Foarte concentrată pe ce are de făcut, Viviana a intrat în sucursală și a început discuțiile cu reprezentantul băncii. Și pentru că este o mamă-eroină, capabilă să le facă pe toate, a știut cum să aibă grijă de fetița ei în timpul conversației.

La final, politicoasă și zâmbitoare, Viviana a plecat cu un plic în mână. S-a urcat în mașină și a plecat, cu un tonus de invidiat.

Viviana și Mirel Rădoi, căsătoriți datorită unui transfer

Viviana și Mirel Rădoi s-au căsătorit practic din obligație, în anul 2001. Însă, atunci a avut loc doar cununia religioasă, motiv pentru care, în 2009, atunci când cei de la Al Hilal i-au spus că îl vor transfera doar dacă este căsătorit și în acte, a ajuns cu Viviana și la ofițerul stării civile.

„L-am cununat pe Rădoi, pentru că nu avea actele făcute. El nu avea făcută decât cununia religioasă, dar asta civilă nu o făcuse”, a dezvăluit Gigi Becali, naşul lui Vivianei şi al lui Mirel Rădoi.

Viviana şi Mirel Rădoi au împreună trei copii: două fete - Ingrid şi Katie Alisha – şi un băiat – Dennis.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro