PAPARAZZI / Marian Mexicanu își plimbă soția și „orbește” trecătorii. Imagini uluitoare cu bolidul aurit, mai strălucitor ca soarele!

+4 click pentru
galerie

La talia cuiva precum Marian Mexicanu, parcă este și normal să se etaleze într-un fel cât mai excentric. Chiar dacă pare a fi mai degrabă un clișeu al bogăției, obiectele aurite și aurii continuă să fie un mod foarte bun de a te lăfăi mereu în avariție. Dovada este faptul că celebrul manelist a avut grijă să își modifice bolidul astfel încât să fie cât mai strălucitor cu putință!

Paparazzii Spynews.ro sunt mereu vigilenți și observă și cele mai mici detalii, însă nu a fost deloc nevoie de aceste calități de această dată! Asta pentru că Marian Mexicanu s-a plimbat pe străzile din București la volanul unui bolid care a întors privirile peste tot!

Auriu, sclipitor și curat ca lacrima, bolidul a fost dus la un service auto, pentru că este clar că Mexicanu și soția tinerică au mare grijă de bijuteria lor pe roți. Odată ajuns acolo, manelistul a purtat o discuție foarte atentă cu angajații de acolo, pentru că nu își permite să se întâmple ceva cu mașina lui... prețioasă.

La un pas de tragedie în locul unde a murit Răzvan Ciobanu

Acum ceva vreme, Marian Mexicanu dezvăluia că a fost la un pas de tragedie, chiar în locul în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața.

„Săptămâna trecută veneam cu prietenii mei, conduceam și m-a luat somnul, eram pe la Constanța. Tot pe acolo, prin zona aceea m-a luat somnul, era 5 dimineața”, a povestit cântărețul. „M-am trezit cu un claxon, atunci am redresat mașina. Ieșeam de pe carosabil, eu le-am zis spă meargă în spatele meu, că e bine să mergem unii după alții.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro