PAPARAZZI / Matroana din dosarul "Prostituţie în showbiz", aşa cum nu a mai fost filmată niciodată! A făcut-o şi pe asta!

+2 click pentru
galerie

Vedeta condamantă pentru proxenetism în celebrul dosar "Prostituţie în showbiz" a fost surprinsă într-o ipostază în care puţini credeau că o vor vedea.

Individa care a primit doi ani cu suspendare pentru că scotea la produs diferite vedete în dosarul "Prostituţie în showbiz" pare că ascultă cu sfinţenie dispoziţiile judecătorilor, care au obligat-o să-şi schimbe stilul de viaţă. Dacă până mai ieri putea fi văzută dansând pe mese, prin cluburi, mai nou, vedeta a fost surprinsă de paparazzii SPYNEWS într-o... librărie! Fosta iubită de fotbalist s-a plimbat minute în şir printre rafturile cu diferite genuri literare, a tras cu ochiul la nişte titluri, iar la un moment dat, la papetărie, a găsit ceea ce căuta: o lumânare pentru tort! Chiar şi-aşa, este un pas mare pentru proxenetă, dacă ţinem cont de faptul că, încet, încet, umblând printre cărţi, aceasta ar putea prinde gustul cititului şi ar putea cunoaşte, în librărie, un intelectual cu dare de mână.

Domnişoara surprinsă în librărie a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare pentru proxenetism şi, conform sentinţei, ar trebui să-şi schimbe stilul de viaţă. Printre multele obligaţii impuse de judecători, aceasta a fost obligată de magistraţi să-şi găsească şi un loc de muncă şi "să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă". În plus, tânăra acuzată de proxenetism a fost condamnată la 100 de zile de muncă neplătită în folosul comunităţii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro