PAPARAZZI / Milionar celebru, prins cu pantalonii în vine! Le-a arătat trecătorilor ceea ce doar unele fete de oraş au văzut până acum

+2 click pentru
galerie

Un milionar celebru, prin patul căruia au trecut multe fete de oraş, printre care şi vedete TV, le-a arătat trecătorilor ceea ce doar partenerele lui au avut ocazia să admire.

Dan Petrache, "Don Juan"-ul care a sedus în ultimii ani mai multe fete jucăuşe din showbiz-ul mioritic, printre acestea numărându-se şi nişte bombe sexy care apăreau la TV, s-a afişat în public în toată splendoarea sa. Milionarul a fost surprins de paparazzii SPYNEWS într-o benzinărie din Capitală, în timp ce făcea plinul bolidului de lux. La un moment dat, Petrache a ridicat capota şi, dând dovadă de reale veleităţi de mecanic, s-a apucat să verifice uleiul. Şi, fiindcă nivelul părea scăzut, a cumpărat un bidon, pentru a completa lichidul.

La finalul timpul operaţiunii, însă, când a vrut să tragă capota, Petrache le-a arătat tuturor celor din benzinărie abdomenul care, din cauza gravitaţiei, părea să acopere puţin pantalonii, precum şi fesierii acoperiţi cu nişte chiloţi portocalii, care se vedeau de la o poştă, precum vestele reflectorizante ale muncitorilor de la drumuri şi poduri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro