PAPARAZZI / Mircea Geoană, surprins într-o ipostază incredibilă! A scăpat ca prin urechile acului

+5 click pentru
galerie

Mircea Geoană a reuşit să scoată din minţi zeci de şoferi, zilele trecute, când a blocat strada, pentru că avea o misiune extrem de importantă.

Paparazzii SPYNEWS l-au surprins pe celebrul politician în zona Dorobanţi din Capitală, unde acesta şi-a făcut apariţia la volanul bolidului de lux. Mircea Geoană a oprit în drum, blocând o arteră rutieră, a prins luminile de avarii şi a plecat, relaxat, să rezolve o problemă de importanţă naţională: şi-a cumpărat croissante calde şi cafea.

În timp ce Geoană îşi rezolva problemele, şoferii care voiau să vireze la dreapta erau nevoiţi să-i ocolească maşina şi să încalce, la rândul lor, legea, trecând este marcajele rutiere ce interziceau clar acest lucru.

Într-un final, politicianul care a blocat o arteră rutieră a apărut senin, zâmbind la soare – semn că nu l-au afectat prea tare claxoanele şi înjurăturile şoferilor care încercau să meargă regulamentar. Aşa că a urcat la volanul bolidului, a oprit avariile şi a demarat, pentru a rezolva şi alte chestiuni de importanţă naţională.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro