PAPARAZZI / Nu se izolează, dar nici nu se pune cu epidemia! Cum se apără Nicole Cherry de coronavirus, când iese din casă

+4 click pentru
galerie

Coronavirusul țintuiește mulți oameni de casele lor, însă asta nu înseamnă că nimeni nu mai iese deloc din casă. Un bun exemplu de urmat este Nicole Cherry, care, deși a vrut să iasă la o plimbare în parc cu prietenele, a avut grijă să își ia toată măsurile de precauție pe care le recomandă autoritățile.

Paparazzii Spynews.ro au surprins imaginile în care se vede cu câtă grijă se protejează Nicole Cherry de temutul COVID-19, atunci când iese din casă. Într-o zi însorită, artista și-a dat întâlnire cu o prietenă. S-au plimbat pe stradă, au stat de vorbă pe bancă, apoi s-au întâlnit cu încă o domnișoară cu care au pornit la pas în parc.

Cum se apără Nicole Cherry de coronavirus

Însă, demn de menționat este că paparazzii noștri au surprins ceva inedit: cum arată interacțiunea socială a unei vedete, în plină pandemie de coronavirus. Lucrurile s-au schimbat, așa cum se poate vedea pe imagini. Atunci când s-a întâlnit cu prietena ei, „Cireșica” nu a inițiat niciun contact direct cu aceasta. Cu grijă, s-au salutat de la distanță, apoi au pornit la pas pe stradă, tot cu o distanță semnificativă între ele.

Același lucru s-a întâmplat și atunci când au făcut o pauză pe o bancă, când au discutat ceva, cu fețe destul de serioase. Cele două au păstrat o distanță decentă și au avut grijă să nu intre în contact direct deloc.

Nu a lipsit gelul dezinfectant

Nu doar distanțarea socială a fost „arma” lui Nicole Cherry, ci și igiena. Cele două tinere s-au dat bine pe mâini cu gel dezinfectant: nu o dată, ci de două ori. Mai întâi, la scurt timp după ce s-au întâlnit, apoi după ce s-au oprit pe stradă să mângâie un cățel care s-a bucurat la ele. La fel de vigilente, cele două au avut grijă să nu lase niciun petic de piele necurățat.

În final, după ce li s-a alăturat încă o domniță, tinerele au plecat la o plimbare prin parc: tot cu o distanță decentă între ele.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro