PAPARAZZI / O blondă celebră din showbiz a înnebunit bărbaţii, în timp ce proba surpriza pentru Moşu'!

+3 click pentru
galerie

O artistă celebră a reuşit să-i dea peste cap pe bărbaţii aflaţi într-un magazin de încălţăminte, după ce s-a apucat să probeze o pereche de cizme.

Crina Matei a fost surprinsă, în ajun de Sf. Nicolae, în timp ce poba de zor o pereche de cizme "de cosmonaut", pe care probabil le-a pus la fereastră, pentru a fi umplute de Moşu'. Dar, până se se hotărască în privinţa culorii, actriţa a oferit un adevărat show masculilor aflaţi în magazin: s-a aplecat de mai multe ori, arătându-şi formele, a "defilat" printre clienţi, păşind precum fotomodelele pe podium şi s-a admirat minute în şir în oglindă, pentru a se asigura că cizmele se asortează cu pantalonii mulaţi. În timp ce unii bărbaţi trăgeau discret cu ochiul, alţii, fascinaţi formele blondei, se holbau, la propriu, pentru a nu rata vreo fază importantă din "Operaţiunea cizmuliţele".

La 47 de ani, Crina Matei se declară o femeie împlinită. Ea a mărturisit, recent, la Antena Stars, că are un nou iubit, dar că nu vrea să spună cine este acesta. "E treaba bună, bună. Domn să fie şi bărbat când trebuie! (...) Treaba este bună, să nu îşi mai facă nimeni griji şi după ce se termină emisiunea să dormim cu toţii bine că nu există probleme", a spus Crina Matei.

Crina Matei este o actriţă şi cântăreaţă îndrăgită din România. A prezentat emisiunea "Cei mai frumoşi ani" de la Antena 1. Acest proiect a inspirat-o să scoată un album ce cuprinde melodiile fredonate în emisiune, iar "Din cei mai frumoşi ani" este un concept original semnat Crina Matei şi fostul iubit, Marius Mihalache, proiect ce a fost lansat pe piaţă în 2006.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro