PAPARAZZI / Pandemia le-a lovit în plin „shaorma”, dar soții Pastramă nu fac pauză! Brigitte trudește exact ca un muncitor pe șantier

În zilele astea, numai antreprenor în HoReCa să nu fii... Dar, din nefericire pentru ei, soții Pastramă fac parte din categoria celor care și-au încercat norocul cu o afaceră în industra restaurantelor. Și-au deschis o shaormerie, s-au bucurat puțin de ea, apoi s-au văzut cu ditamai pandemia în față - o pandemie, de altfel, care a pus la pământ multe afaceri de tip fast-food.

Nu știm exact cum arată profitul shaormeriei lui Brigitte și Florin Pastramă, dar știm sigur că au mare grijă de „copilașul” lor. Asta o arată imaginile bombă surprinse de paparazzii noștri, care au surprins-o pe Brigitte în niște ipostaze cum rar vezi!

Brigitte zorește ca o albinuță pentru shaormerie

Brigitte s-a urcat frumos în mașină, echipată de război cu coronavirusul (și anume cu o mască protectoare pe față) și a luat drumul băncii. Din păcate pentru ea, însă, s-a lovit de ușa închisă! A tras puțin de clanță, a observat că banca era închisă, apoi s-a întors frumos la mașină și s-a îndreptat spre următoarea ei destinație: infailibila shaormerie.

Pentru că și-a permis, a parcat fix în fața restaurantului, pe trotuar, apoi a intrat într-o curte anexată restaurantului. Nu a durat mult și i s-a alăturat și soțul ei, Florin Pastramă. După ce au schimbat câteva păreri din spatele gardului, au început să pună osul la treabă.

Brigitte și Pastramă trudesc ca un muncitor

Un domn, înarmat cu o lopată, a adus în curte mai multe materiale de construcție și recipiente cu vopsea. Nerăbdătoare, Brigitte a început să „zumzăie” deja, punându-se pe vine și aranjând niște cărămizi pe jos. Cot la cot cu soțul ei, a început procedeul de modernizare și de renovare.

Vopsit, mutat de cărămizi, mutat de lemne... Ce să mai, Brigitte parcă a uitat de tot de diva care era odinioară și s-a asigurat că nu a fost nicio treabă pe care să nu o apuce ca pe taur, de coarne.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro