PAPARAZZI / Pentru „puiuțul” ei, nu mai ține cont de nicio regulă! Alexandra Becali, prinsă când a încălcat legea și și-a pus viața în pericol

Atunci când vine vorba de „puiuțul” ei, Alexandra Becali nu mai ține cont de nimeni și de nimic. Paparazii Spynews.ro au surprins-o pe fiica celebrului latifundiar din Pipera în timp ce ignora avertismentele specialiștilor și chiar și legea, punându-și viața în pericol și ei și ființei sale iubite!

Când zicem „ființă iubită”, ne referim, surpriză, la cățelușul ei, un micuț chihuahua alb, care a avut, pare-se, o problemă. Fie că este vorba despre o „jenă” la sănătate sau despre o vizită de rutină, cert este că toate drumurile Alexandrei au dus către cabinetul veterinar.

Odată ajunsă acolo, unde s-a ocupat de treaba cu care a venit la doctor, Alexandra nu a părut să fie prea îngrijorată de faptul că se afla într-un spațiu închis, în plină pandemie. N-a purtat nici mască, nici mănuși, semn că probabil își face atâtea griji de virus cam câte își face și tatăl ei...

Cum și-a pus Alexandra Becali viața în pericol

Dar asta nu-i tot! Cireașa de pe tort a venit atunci când Alexandra a ieșit din cabinet. Cu cățelul, îmbrăcat într-o hăinuță cochetă, în brațe, blonda s-a decis că nu vrea să mai meargă până la trecerea de pietoni aflată cam la 10 metri distanță. În schimb, și-a riscat viața traversând ilegal.

Fata patronului FCSB s-a uitat în stânga, în dreapta și, pas cu pas, a mai avansat pe stradă, făcând slalom printre mașinile pe care le-a evitat cu mare grijă și atenție. Într-un final, a ajuns și la destinația dorită: mașina ei, parcată chiar în apropierea unei stații de autobuz.

S-a urcat la volan și, cu misiunea îndeplinită și cu mai multe riscuri asumate, a plecat victorioasă de la cabinetul veterinar.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro