PAPARAZZI / Politicienii de top țin COVID-19 la distanță cu fum de trabuc / Obrazul subțire... 

Virusul care face ravagii în întreaga lume nu pare să îi sperie pe unii politicieni de top, care se tratează intens, prin restaurante, cu mâncăruri fine și trabucuri.

Marian Oprișan, Orlando Teodorovici, Constantin Cătălin Zamfira și alte câteva persoane au sărbătorit epidemia de coronavirus la un restaurant de fițe din Capitală. Extrem de relaxați, politicienii au savurat delicatesele preparate de chefi cu experiență, iar la finalul cinei au scos, tacticoși, câte un trabuc. Pufăind satisfăcuți din țigările de foi, politicienii au dezbătut, relaxați, probleme de partid, condimentând conversațiile cu glume care le-au amuzat copios pe doamnele care îi însoțeau. 

La un moment dat, Orlando Teodorovici s-a ridicat prin norișorul de fum și și-a luat rămas bun de la colegii de partid, ieșind, la scurt timp, însoțit de două doamne. Galant, și-a luat rămas bun și de la acestea, iar pe una dintre ele a sărutat-o pe obraz și i-a zâmbit politicos, apoi a traversat spre locul în care își parcase mașina.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro