PAPARAZZI / Portofelul lui Adrian Enache nu suferă din cauza coronavirusului! În timp ce își face provizii, și-a făcut un „cadou” costisitor

+4 click pentru
galerie

Pentru sute de milioane de oameni de pe glob, criza coronavirusului înseamnă multe probleme. Multe dintre ele sunt și de natură economică, având în vedere că mulți nu mai put să lucreze pentru a-și câștiga o pâine. Nu-i deloc și dilema lui Adrian Enache, care, deși clar nu mai are cum să facă spectacole în această perioadă, are bani destui pentru aprovizionări, dar și pentru o diatamai mașină nou-nouță!

Paparazzii Spynews.ro, mereu vigilenți și dedicați oferirii de conținut exclusiv, l-au ochit și pe Adrian Enache. Cântărețul s-a „ambalat” pentru o activitate care a devenit foarte comună în această perioadă: o sesiune de cumpărături!

Adrian Enache și-a luat mașină și provizii

Seara târziu, Adrian Enache a făcut o oprire la un supermarket, pentru a-și lua una și alta. Nimic ieșit din comun până acum. Ba chiar am putea lăuda faptul că nu pare să-și fi luat cărucioare întregi de ulei și făină, „vedetele” bonurilor fiscale din ultimele câteva săptămâni. Dar asta nu înseamnă că nu și-a luat pentru că nu are cu ce!

Nu, din contră, Adrian Enache și-a făcut un mic cadou mare și și-a „tras” o mașină nouă și sclipitoare: un Audi A8, care poate fi admirat în toată splendoarea lui pe imaginile realizate de paparazzii noștri.

A fost recent în Hawaii

Adrian Enache a fost recent peste Ocean, împreună cu fiica lui, Diana. Tânăra cochetează și ea cu muzica, motiv pentru care cei doi au colaborat pentru a încânta comunitățile de români din Statele Unite.

„Ajungem în New York, apoi Las Vegas și Los Angeles, după o vacanță mică prin Hawaii”, spunea Diana Enache, la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro