PAPARAZZI / Pușca și cureaua lată, ce milionar eram odată! Sărăcit total, Irinel Columbeanu a ajuns să se uite de două ori la prețul unei beri

+5 click pentru
galerie

Odinioară unul dintre marii milionari ai României, Irinel Columbeanu a ajuns să își chibzuiască fiecare sfanț. Acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni, presa tabloidă intrând în posesia detaliilor despre situația precară a afaceristului, dar iată și imaginile care oferă o privire asupra vieții de zi cu zi a fostului bogătaș de la Izvorani.

Irinel Columbeanu nu se mai lăfăie în același lux ca odiionară! Afaceristul a fost lăsat fără o mare parte din avere, inclusiv fără bolizii scumpi și fără celebrul palat de la Izvorani. Mai nou, este mult mai atent cu banii pe care îi mai are pe mână, iar dovada sunt imaginile surprinse de paparazii Spynews.ro.

Irinel Columbeanu se uită de două ori la prețuri

Afaceristul a ieșit să facă niște cumpărături necesare, într-o zi de plină pandemie. În plimbarea lui printre raioane, s-a oprit și la raftul de băuturi alcoolice, acolo unde a zăbovit o perioadă. De ce? Pentru că a analizat foarte atent selecția, dar și prețurile acestora. A stat ceva pe gânduri până și la raftul cu bere!

La final, Irinel Columbeanu a ieșit din magazin cu un cărucior mai mult gol. Nu a cumpărat cine știe, așa cum se poate vedea pe imagini: hârtie igienică, produse de curățenie, o legumă și o fructă... Oricum, clar lucruri esențiale! 

A depozitat toate produsele într-o sacoșă și a plecat acasă la volanul mașinii la mâna a doua pe care și-a achiziționat-o după ce a pierdut bolidul de lux. La capăt de drum, s-a îndreptat agale spre apartamentul cu două camere unde s-a mutat anul trecut și unde, din nefericire pentru el, a adunat datorii la întreținere de aproximativ 1.500 de lei!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro